Tagliatelle met prei en spek
Easy
Cheap
 Tagliatelle, spek en prei, met room en zure room.

Share This Recipe

Category: Pasta Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 g verse Tagliatelle
200 g Gerookt Spek
3 stengels Prei
25 cl Zure Room
20 cl Lichte room (20%)
Nootmuskaat
Zout en peper
Boter

Tagliatelle met prei en spek Directions

    Maak de prei schoon en snij hem in ringen.
    Stoof gaar in een nootje boter.
     
    Voeg er de zure room en de lichte room aan toe en laat al roerend even doorkoken.
    Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 
     
    Snij het spek in reepjes en bak ze goudbruin in een pan zonder vetstof.
    Laat uitlekken op keukenpapier.
     
    Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
    Giet af en schep er de preisaus door.
     
    Verdeel de pasta over voorverwarmde borden.
    Strooi er de spekjes over.
     
    Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.

Recipe notes

 Naar idee van LibelleLekker

Be the first to post a review

Share This Recipe