Pana cotta met perzik
Easy
Fairly cheap

 Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.

In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.

Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'.

In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door amandelpoeder.

Share This Recipe

Category: Desserts Peter Goosens
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

5 dl Room
4 Perzikken gepeld
100 g Suiker 50
50 g Amandelpoeder
Pure chocolade
1 el Citroensap
3 blaadje(s) Gelatine

Pana cotta met perzik Directions

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Kook de room met suiker, het amandelpoeder en het citroensap ongeveer een kwartiertje.
    Doe de gelatine erbij.
  3. Snijd de perzikken in blokjes en doe ze in schaaltjes. Overgiet met het roommengsel.
  4. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  5. Werk vlak voor het opdienen af met gesmolten chocolade.

Recipe notes

Bron : Dag Allemaal

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe