Kaastaart met witte chocolade
Easy
Fairly cheap
 Heerlijke kaastaart van met witte chocolade, speculoos en sinaasappel
 
Prep

Wait

4h 30m

Share This Recipe

Category: Bakery Pie
Seasons
Tags:

Ingredients

For 8 Persons

Ingrediënten

180 g Speculoos
1 Limoen
12 g Gelatine
4 el Sinaasappelsap
150 g Witte Chocolade, in stukjes
Witte Chocolade, geraspt
250 g Roomkaas (Philadelphia, ...)
2 el Suiker of Zusto
125 ml Melk
300 ml Room
80 g Boter

Kaastaart met witte chocolade Directions

    Bekleed een springvorm met folie.
     
    Week de gelatine in koud water.
     
    Maal de speculaas fijn.
    Meng met gesmolten boter.
    Schep in taartvorm. Druk aan.
     
    Laat 30 min stijven in de koelkast.
     
    Verwarm de melk en smelt er de stukjes chocolade in.
     
    Klop de roomkaas op met de suiker.
    Voeg de room toe en klop stevig door.
    Voeg al roerend de melk toe.
     
    Verwarm het sinaasappelsap en los er de uitgeknepen gelatine in op.
    Laat afkoelen en meng onder de kaasmousse.
     
    Schep de kaasmengeling op de speculoosbodem.
     
    Dek af en laat 4u opstijven
     
    Werk af met de geraspte chocolade en limoenschil.
     

Recipe notes

 
 

More Details

Website http://www.libelle-lekker.be
Bron Libelle Lekker

Be the first to post a review

Share This Recipe