Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop
Easy
Fairly cheap
 
 
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Desserts Fruit desserts Special desserts
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

100 g Tapioca
1/2 dl Kokosmelk
1/2 dl Water
4 el Violettesiroop
3 el Rietsuiker
100 g Frambozen

Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Directions

    Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
    Breng langzaam aan de kook.
    Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
     
    Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend. 
     
    Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
     
    Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet vegetarian Vegan

Per Serving

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe