Salade Bécassine
Easy
Fairly cheap
 

Share This Recipe

Category: Pasta Salads Lunch Tuna
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

300 g Penne (of andere korte deegwaren)
2 el Arachideolie

De Saus

1 stuk(s) Citroen
100 g Parijse Champignons
150 g Tonijn uit blik
Zout en peper
4 stuk(s) Augurken
10 g Parijse Hamsalade
20 stuk(s) Groene Olijven
100 g Gruyère, blok
1 stuk(s) Rode Paprika
100 g Hamsalade

Salade Bécassine Directions

    • Kook de deegwaren in gezouten kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken.
    • Giet ze in een slakom en voeg er 1 eetlepel olie aan toe, meng en zet opzij.
  1.  Voor de saus :
    • klop het citroensap, de olie, zout, peper en dille.
    • Maak de champignons schoon en snij ze fijn.
    • Snij de ham en het stuk gruyère in blokjes.
    • Snij de augurken in fijne schijfjes.
    • Snij de groene olijven in twee. Maak de paprika schoon, verwijder de pitten en snij fijn.
    • Prak de tonijn.
    • Giet in een slakom de deegwaren en de elementen van de garnituur.
    • Nappeer met de saus en meng alles voorzichtig.
    • Dien koel op.

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe