Gnocchisalade met kip
Easy
Fairly cheap
 Een salada van gnocchi, tomaatjes, champignons pesto en kip.
 

Share This Recipe

Category: Salads Chicken Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 g Kip
300 g Snoeptomaten
250 g Kastanje Champignons
30 g Parmezaanschilfers
400 g Gnocchi
3 el Pijnboompitten, geroosterd
4 el Pesto, naar keuze
1 el Olijfolie
Zwarte peper en zout

Gnocchisalade met kip Directions

    Snij de kip in hapklare stukken.
    Snij de snoeptomaten in twee.
    Snij de paddenstoelen in 4.
     
    Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water volgens de instructies io de verpakking.
    Giet af en meng er de pesto onderdoor.
    Laat afkoelen.
     
    Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de kipfilets 5 min.
     
    Voeg de paddenstoelen toe en bak +/- 5 min. mee.
    Kruid met peper en zout.
     
    Haal uit de pan en laat afkoelen.
     
    Meng de gnocchi met de kip en paddenstoelen, de tomaten en de pijnboompitten.
    Bestrooi met de parmezaanschilfers.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Be the first to post a review

Share This Recipe