Broodje rundsgehakt op z'n Italiaans
Easy
Fairly cheap

Luchtige ciabatta met gehakt, groentjes, mozzarella en basilicum.

 

Share This Recipe

Category: Sandwiches Beef Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

Olijfolie
1 Ui, fijngesneden
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
1 Rode Paprika, ontzaad en fijngesneden
100 g Champignons, fijngesneden
150 g Rundsgehakt
10 cl Rode Wijn
2 ele Tomatenpuree
Peper en zout
Worchestershire saus
Tabasco Chipottle
8 kleine Ciabatta's
Olijfolie
1 handvol Basilicum
Oregano
2 bol(len) Mozzarella

Broodje rundsgehakt op z'n Italiaans Directions

  1. Verhit olie in een pan bak hierin de ui, knoflook, paprika en champignons tot ze mooi bruin zijn.
    Voeg gehakt toe en bak tot het rul is.
    Voeg wijn en tomatenpuree toe, kruid met oregano, peper en zout. De tabasco en Worchestersire saus naar smaak.
  2. Snij de ciabattabroodjes open smeer in met olijfolie en zet onder de grill tot ze lichtbruin kleuren.
    Leg vleesmengsel op onderste broodjes helft, een dikke plak mozzarella.
  3. Zet dit terug onder de grill tot de kaas zachtjes kleurt.

  4. Neem uit de oven en leg er basilicum op en het bovenste broodje. (of belg het bovenste broodje ook en eet als een pizza)

  5. Smakelijk!
  6.  

Recipe notes

 

 

Be the first to post a review

Share This Recipe