a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de P

{lang nl}Penne met spinazie en balletjes{/lang}{lang en}Penne with spinach and meat balls{/lang}
  • Tijd: +/- 30 min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Penne met spinazie en balletjes

Penne met voorjaarsgroenten en ricotta
  • Tijd: 40 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Italiaans

Penne met voorjaarsgroenten en ricotta

Pensen met appelmoes en gebakken patatjes
  • Tijd: +/- 35 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Belgisch

Pensen met appelmoes en gebakken patatjes

Dit is en winner bij de kinderen, verse appelmoes met gebakken patatjes en lekkere verse pensen.

 

Peperkoekpopjes met Nutella®
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Peperkoekpopjes met Nutella®

Goddelijke en kruidige smaak

Het maken van peperkoekjes is een must voor een kerstfeest dat zijn naam waardig is. Het is een mooie traditie en een heerlijk moment voor kinderen en volwassenen.
Pak dus je peperkoekdeeg en maak er mooie vormpjes van. Als je peperkoekpopjes zijn gebakken, maak ze dan aan elkaar vast met een laagje Nutella®. Genieten maar!
 
Perencake
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Perencake

Het moet niet altijd appelcake zijn.

Perentaart
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Perentaart

Perentaart met gember en hazelnoot
  • Tijd: +/- 80min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Perentaart met gember en hazelnoot

Perziken met kriekenbiersabayon
  • Moeilijkheid: Moeilijk

Perziken met kriekenbiersabayon

Een heerlijk recept in het perzikken seizoen (zomer). Perziken met een fruitige sabayon, een van oorsprong italiaans nagerecht op basis van eierdooiers, suiker en een alcoholische drank. In dit geval gebruiken we kriekbier.

 

Pesto
  • Tijd: 10 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Italiaans

Pesto (Basis)

Basisrecept voor pesto

Pesto Genovese
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Italiaans

Pesto Genovese

Maak de pesto niet te fijn, hij moet aangenaam nootachtig van smaak zijn.

Pesto met amandelen, munt en peterselie
  • Tijd: 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Italiaans

Pesto met amandelen, munt en peterselie

<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>