Scampi Amaretto
Super easy
Cheap

 Scampi in een verrassend maar eenvoudig sausje op basis van Amaretto.

 

Share This Recipe

Category: Entrée Fruits de mer
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Batch(es)

--- De Saus ---

4 cl Amaretto
2 Sjalot
25 cl Room
Peper en zout
1 snuifje Cayenne peper

--- De Scampi's ---

20 Scampi
Peper en zout

Scampi Amaretto Directions

  1.  Pel de scampi’s
  2.  
    Snij de sjalotjes fijn. Stoof ze glazig in een klontje boter.
    Doe 2 cl Amaretto erbij en laat even uitkoken.
    Voeg de room toe. Laat de saus wat indikken.
    Breng verder op smaak met een snuifje cayennepeper en zout
    Eventueel wat extra Amaretto, naargelang je smaak.
     
    Pak de scampi in een hete pan langs beide zijden met peper en zout.
     
    Dresseer saus in een bord en leg scampi's in de saus.
    Bestrooi met fijngesneden bieslook
    Serveer met stokbrood
    Klaar!
     

Notes

 

 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.