Risotto met spinazie kerstomaatjes en geitenkaas
Super easy
Cheap
 Risotto met spinazie geitenkaas en kerstomaatjes uit de oven.
 

Share This Recipe

Category: Plats principaux Végétarien Déjeuner Risotto
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

200 g Risotto rijst
1 L Groentenbouillon
200 g Verse Geitenkaas
300 g Spinazie
1 Sjalot
1 teentje(s) Knoflook
2 el Pijnboompitten, geroosterd
12 cl Witte Wijn
Peper en Zout
Olijfolie

--- De Kerstomaatjes ---

200 g Kerstomaatjes, aan tros
peper en Zeezout
Olijfolie

Risotto met spinazie kerstomaatjes en geitenkaas Directions

    Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook.
    Stoof glazig in olijfolie.
    Schep er de rijst onder en bak een paar minuten mee.
    Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.
    Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat de risotto rustig garen.
     
    Verwarm de oven voor op 180°C.
    Leg de kerstomaatjes in een ovenschaal, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout.
    Zet 15 minuten in de oven.
     
    Spoel de spinazie, schep 'm in delen onder de risotto en laat slinken.
    Voeg de helft van de geitenkaas toe en laat al roerend smelten.
    Schep de risotto op borden en werk af met de rest van de geitenkaas, de kerstomaatjes en de pijnboompitten.
     

Notes

 
 

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

More Details

Bron

Libelle Lekker

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.