Tweekleurige boterhammen met Ardense ham
Category: | Snacks, Salads, Sandwiches Meat dishes Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
1
Person(s)
Ingredienten
1 Hardgekookt Ei |
1 el Mayonaise |
6 sprietje(s) Bieslook |
Peper |
1 Wit Carré boterham |
1 Bruin carré boterham |
Krulsla |
2 sneetje(s) Ardeense Ham |
Tomaat |
Tweekleurige boterhammen met Ardense ham Directions
Prak het ei en meng met de mayonaise en de fijngesneden bieslook.
Kruid met peper.
Beleg 1 witte boterham met en 1 bruine met wat krulsla.
Leg er Ardeense ham op.
Beleg met eiersla.
Snij tomaat in dunne sneetjes en leg op de eiersla.
Werk af met nog wat sla.
Leg op de witte nog een bruine boterham en omgekeerd.
Snij in driehoeken.