Volkoren spaghetti met asperges in de oven
Facile
Bon marché
Heerlijke·asperges met pasta in de oven onder een heerlijk korstje kaas.
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Végétarien
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g Volkoren Pasta (Soubry)
1 kg Asperges (Wit en/of Groen)
300 g Ricotta
150 g Parmezaan
3 Eieren
1 scheut Groentenbouillon (of 1/2 el Groentenbouillon pasta)
100 g Boter
1 scheut Olijfolie
Zout en vers gemalen Zwarte Peper

Volkoren spaghetti met asperges in de oven Instructions

    • Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking
    • Maak ondertussen de asperges schhoon en snij ze in stukjes.
    • Roer de verse kaas glad met olijfolie en kruid met peper en zout.
    • Meng de uitgelekte pasta met de helft van de parmezaan en een klontje boter en schep een laagje van de pasta in een beboterde ovenschotel.
      Bedek met verse kaas en asperges en herhaal tot alles is opgebruikt.
      Eindig met een laag pasta.
    • Klop de eieren los met de rest van de parmezaan, peper en zout en giet over de pasta.
       
    • Bak 15 min. in een oven op 180°C voorverhit
     

Notes recette

Eventueel kan je witte vis of kippenreepjes toevoegen.
 

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette