Gevulde paprika met kippengehakt
Facile
Bon marché

Paprika's gevuld met gekruid kippengehakt.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

4 Paprika''s
500 g Kippengehakt
500 g Tomatenblokjes uit blik
gemalen Kaas (Emmental, Gruyère, ..)
2 Uien, fijngesnipperd
2 teentje(s) Knoflook, fijngesnipperd
1 tl Paprika poeder
Peper en Zout

Gevulde paprika met kippengehakt Instructions

  1. Snij de hoed van de paprika en haal de zaadjes eruit
  2. Meng het gehakt met 1 ui, 1 knoflook, paprikapoeder, peper en zout
  3. Vul de paprika's met het gehakt mengsel
    Doe er wat kaas op en zet het hoedje er terug op
  4. Vet een ovenschaal in en gaar de paprika's in +/- 25 min. in een oven van 180°C
  5. Doe 1 ui, 1 knoflook in en steelpannetje tot ze glazig zijn
    Voeg de tomatenblokjes toe
    Kruid met peper, zout en paprikapoeder
    Laat wat pruttelen.
  6. Haal de paprika's uit de oven wanneer ze gaar zijn en schik op een bord met sauss

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette