Truffel brownies
Easy
Fairly cheap
 Heerlijke chocolade brownies overgoten met chocolade.
Prep

20m

Cook

20m

Wait

10m

Share This Recipe

Category: Boulanger Pain et pâtisseries Chocolat
Seasons
Tags:

Ingredients

For 8 Person(s)

Ingredienten

60 g Boter
200 g Pure Chocolade
3/4 dl Melk, kamertemperatuur
20 g Suiker
2 Eieren
70 g Bloem
1/2 tl Bakpoeder
1/2 tl Zout
1 3/4 dl Room
2 el Poedersuiker

Truffel brownies Directions

    Verwarm de oven voor op 160°C
     
    Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
     
    Laat de boter smelten op een zacht vuur, samen met 85 g chocolade.
    Voeg de melk toe.
     
    Klop de eieren wit en schuimig met de suiker.
     
    Meng met de gesmolten chocolade.
    Voeg er het bloemmengsel bij, roer goed.
     
    Beboter een vierkante bakvorm, bestuif met bloem en stort het deeg erin.
     
    Bak in de oven gedurende 20 min.
     
    Haal uit de oven en duw met je duimen voorzichtig op de cake, zodat hij een beetje inzakt, behalve aan de kanten.
    Zo krijgt het gebak een licht opstaande rand.
     
    Breek de rest van de chocolade in een kom, voor de ganache.
    Breng de room voorzichtig aan de kook, op een zacht vuur.
    Haal van het vuur en giet de hete room over de chocolade.
     
    Roer goed, zodat de chocolade smelt.
     
    Giet over de brownies en laat afkoelen
     
    Snijd het gebak in kleine stukjes en bestuif met poedersuiker.
     

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.