Spaghetti aglio e olio
Super facile
Très bon marché
Een van de simpelste pasta's die er bestaan, maar superlekker!
 

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Végétarien Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

500 g Spaghetti, volkoren
5 teentjes Knoflook
400 g Kerstomaatjes
40 g Bladpeterselie
30 g verse Basilcium
100 g Parmezaan
1 Stuk(s) Citroen, Bio
3 el Kappertjes
7 1/2 cl Olijfolie, extra vergine

Spaghetti aglio e olio Instructions

    Pel de knoflook en snij in plakjes. Zet een steelpannetje op het vuur met de plakjes knoflook en de kerstomaatjes in. Laat de tomaatjes en de knoflook een kwartier sudderen op een zacht vuur.
    Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
    Snipper de peterselie en het basilicum. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe aan de looksaus. Schep om. Breng op smaak met peper, zout en citroensap en -rasp.
    Serveer de pasta met de rest van de parmezaan.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette