Pinda Chocolade Brownies
Easy
Fairly cheap

De combinatie van chocolade en pindakaas, yummie! Je kan er ook eindeloos mee variëren!

 

Share This Recipe

Category: Boulanger Chocolat
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Batch(es)

Ingrediënten

4 Eieren
80 g Boter
250 g melk Chocolade
150 g Speltbloem
80 g Pindakaas

Pinda Chocolade Brownies Directions

  1. Smelt de chocolade boven een pannetje heet water.
  2. Doe daar de boter bij en maak er een mooi geheel van.
  3. Klop de eieren op en voeg de pindakaas, chocolade en het meel toe.
  4. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en drizzel er nog pindakaas bovenop.
  5. Doe er wat nootjes op en chocolade chunks... leef je uit ?
  6. Schuif hem de oven in op 175 graden voor 20 minuten.
  7.  

Notes

Bron : DePindakaasWinkel.nl door @foodbyla_

 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Bron

@foodbyla_ Instagram

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.