Penne Arrabiata
Easy
Cheap
Een pasta met een pittige pure tomatensaus.
 

Share This Recipe

Category: Catégorie principale Pâtes Déjeuner
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

400 g Penne
2 stuk(s) Sjalotten
1 1/2 kg Tomaten
1 takje Basilicum
2 el Olijfolie
2 tenen Knoflook
1 stuk(s) Spaanse peper

Penne Arrabiata Directions

  1. Kook water, dompel de tomaten erin onder. Haal ze eruit en ontvel en ontpit ze. Snij in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan.
  3. Bak de knoflook de sjalotten en Spaanse pepers op laag vuur tot de knoflook licht goudbruin is.
  4. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, stoof gedurende 20 minuten.
  5. Kook intussen de pasta ‘al dente’ in een grote pan met licht gezouten kokend water en laat hem uitlekken.
  6. Doe het basilicum bij de saus en breng hem vlak voor het serveren op smaak.
  7. Schep de pasta erdoor.
  8.  

Notes

 
 

Nutrition facts

Serving size diet vegetarian Vegan

Per Serving

More Details

Bron

Jeroen Meus

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.