Penne Arrabiata
Facile
Très bon marché
Een pasta met een pittige pure tomatensaus.

Partager cette recette

Catégorie: Catégorie principale Pâtes Lunch Jeroen Meus
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

400 g Penne
2 stuk(s) Sjalotten
1 1/2 kg Tomaten
1 takje Basilicum
2 el Olijfolie
2 tenen Knoflook
1 stuk(s) Spaanse peper

Penne Arrabiata Instructions

    • Kook water, dompel de tomaten erin onder.
    • Haal ze eruit en ontvel en ontpit ze.
    • Snij in blokjes.
    • Verhit de olijfolie in een koekenpan.
    • Bak de knoflook de sjalotten en Spaanse pepers op laag vuur tot de knoflook licht goudbruin is.
    • Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, stoof gedurende 20 minuten.
    • Kook intussen de pasta ‘al dente’ in een grote pan met licht gezouten kokend water en laat hem uitlekken.
    • Doe het basilicum bij de saus en breng hem vlak voor het serveren op smaak.
    • Schep de pasta erdoor.

Notes recette

 

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette