Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt
Easy
Fairly cheap
Pannacotta van witte chocolade en youghurt afgewekt met pistachenootjes en blauwe bessen.
Category: | Desserts Dessert |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
50 g Blauwe Bessen |
100 g Witte Chocolade |
1 Vanillestokje |
250 g Griekse Youghurt |
30 g Pistachenoten, grof gehakt |
8 g Gelatine |
3 dl Room |
Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt Directions
Week de gelatine in koud water.
Schraap de vanille uit de vanillestok.
Doe de room en vanille in een kookpot.
Laat de chocolade erin smelten.
Knijp de gelatine uit en meng onder de room met chocolade.
Laat even afkoelen en meng er de yoghurt onder
Giet in glaasjes en laat twee uur opstijven in de koelkast
Werk af met de pistachenoten en blauwe bessen
Nutrition facts
Per Serving
Kcal: | 372 kcal |