Champignons gevuld met geitenkaas
Super facile
Bon marché
 Lekker voorgerechtje, kan ook vegetarisch.
 
Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Végétarien Viande de cheval
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 potje(s) Gietenkaas met bieslook 't Leenhof
500 g grote Champignons
125 g Gerookt Paardenvlees
Blaadjes verse Salie
50 g Zongedroogde Tomaten met basilicum
50 g Zonnebloempitten (gepeld)

Champignons gevuld met geitenkaas Instructions

    Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
    Snijd het paardenvlees fijn.
     
    Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
     
    Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is.
    Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
     
    Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min in de oven.
     
    Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.
     

Notes recette

 - Het kan ook vegetarisch, laat gewoon het vlees weg.
 

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Kcal: 137 kcal
Glucides: 3g
Graisses: 9g
Protéines: 10g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette