Champignons gevuld met geitenkaas
Heel gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Lekker voorgerechtje, kan ook vegetarisch.
 
Kook

Deel dit recept

Categorie: Voorgerechten Vegetarisch Paardenvlees
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

2 potje(s) Gietenkaas met bieslook 't Leenhof
500 g grote Champignons
125 g Gerookt Paardenvlees
Blaadjes verse Salie
50 g Zongedroogde Tomaten met basilicum
50 g Zonnebloempitten (gepeld)

Champignons gevuld met geitenkaas Aanwijzingen

    Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
    Snijd het paardenvlees fijn.
     
    Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
     
    Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is.
    Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
     
    Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 min in de oven.
     
    Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.
     

Recept notities

 - Het kan ook vegetarisch, laat gewoon het vlees weg.
 

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

KCal: 137 kcal
Koolhydraten: 3g
Vet: 9g
Proteïnen: 10g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept