Fajita's met kip
Facile
Bon marché
 Fajita's gevuld met kippenreepjes gemarineerd in Mexicaanse kruiden en gebakken met paprika en ui. Hierbij zelfgemaakt guacamole, olijfjes en zure room.
 
Prep.

Cuis.

Prêt en

1h

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet Hans @ DeKookbijbel.be
Saisons
Cuisine Type Mexicaine
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

3 Kippenborst filets
2 Paprika's (Geel, rood, ...)
1 Rode Ui
Guacamole
Zure Room
Maïs
Groene Olijven in schijfjes
Jalapenos

--- Marinade ---

1 tl Komijnpoeder
1 tl Korianderzaad
Habanero saus (van Tabasco of andere)
1 el Santa Maria Burrito kruiden
1 tol Olie (Arachide, olijfolie, ...)

Fajita's met kip Instructions

    Snij de kip in blokjes.
    Meng met de ingrediënten voor de marinade.
    Zet afgedekt weg in de koelkast voor een uurtje.
     
    Snij de ui en de paprika in slierten.
    Snij de olijven in schijfjes.
     
    Bak de kip aan in een hete pan.
    Voeg de paprika's en ui toe.
     
    Dien op met de tortilla's.
     
    Site dishes, guacaomie, de jalapenos, maiïs, zure room.
     
    Laat iedereen zelfs zijn fajita vullen.
     

Notes recette

 Verwarm de tortilla's, dat maakt ze soepeler.
 
Guacmole recepjtes vind je ook op de site. Onder sauzen, dip
 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette