Fajita's met kip
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Fajita's gevuld met kippenreepjes gemarineerd in Mexicaanse kruiden en gebakken met paprika en ui. Hierbij zelfgemaakt guacamole, olijfjes en zure room.
 
Bereiding

Kook

Klaar in

1h

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Kip Hans @ DeKookbijbel.be
Seizoenen
Keuken type Mexicaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

3 Kippenborst filets
2 Paprika's (Geel, rood, ...)
1 Rode Ui
Guacamole
Zure Room
Maïs
Groene Olijven in schijfjes
Jalapenos

--- Marinade ---

1 tl Komijnpoeder
1 tl Korianderzaad
Habanero saus (van Tabasco of andere)
1 el Santa Maria Burrito kruiden
1 tol Olie (Arachide, olijfolie, ...)

Fajita's met kip Aanwijzingen

    Snij de kip in blokjes.
    Meng met de ingrediënten voor de marinade.
    Zet afgedekt weg in de koelkast voor een uurtje.
     
    Snij de ui en de paprika in slierten.
    Snij de olijven in schijfjes.
     
    Bak de kip aan in een hete pan.
    Voeg de paprika's en ui toe.
     
    Dien op met de tortilla's.
     
    Site dishes, guacaomie, de jalapenos, maiïs, zure room.
     
    Laat iedereen zelfs zijn fajita vullen.
     

Recept notities

 Verwarm de tortilla's, dat maakt ze soepeler.
 
Guacmole recepjtes vind je ook op de site. Onder sauzen, dip
 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept