Chocolade pindakaas cake is een vochtige chocoladetaart met een smeuïge pindakaasvulling die in de gaatjes is gedrenkt en is overgoten met een luchtige, gearomatiseerde slagroomtopping. Pindakaascups en een toefje fudge maken deze taart bijna onmogelijk om over te slaan!
Category: | Boulanger Chocolat |
Seasons | |
Tags: |
2 kop(pen) Flower |
2 kop(pen) Sugar |
3/4 kop(pen) Cocoa powder sifted |
1 el Salt |
1 el Baking Powder |
1/2 kop(pen) Vegtetable Oil |
1 kop(pen) Buttermilk |
2 Eggs |
1 el Vanilla |
1 kop(pen) Hot Coffee |
400 ml Sweetend Condensed Milk |
3/4 kop(pen) Creamy Peanut butter |
25 cl Whipped Cream |
Peanut butter cups |
Fudge Sauce |
Peanut butter |
Wikkel in plasticfolie en doe dan in een diepvrieszak en vries in, indien gewenst.