Pizza Calzone(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel.be)
Category: | Plats principaux Pizza Mets de viande |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Batch(es)
Ingrediënten
2 vel(len) Pizzadeeg |
1 Tomatensaus (Mutti, Cirio, ...) |
4 slice(s) Gekookte Ham |
150 g Parijse champignons |
1 ball Mozzarella |
Olijfolie |
Peper en Zout |
1 hand full Basilicum |
Pizza Calzone Directions
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Scheur de ham in stukken. Snij de champignons in schijfjes. Snij de mozzarella in stukken.
- Smeer de pizzabodems in met tomansaus. Verdeel er chamignons, ham en baslicum over.
- Kruid met oregano, peper en zout.
- Vou het deeg toe.
- Smeer in met olijfolie en tomatensaus. Werk af met organo en geraspte mozzarella.
- Bak een 20 minuten op 200¨°c
Notes