Italian sausage
Fairly difficult
Cheap
Zelf Italiaanse worst maken.
 
 

Share This Recipe

Category: Meat dishes
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

900 g Varkensgehakt, grof gemalen
1 stuk(s) Chili, gedroogd
1/2 tl Cayennepeper
1 tl Zwarte Peper
1 tl Zout
1 1/2 tl Venkelzaad
8 cl Droge Witte Wijn
1 el Suiker
2 teentje(s) Knoflook, gehakt

Italian sausage Directions

  1. Alle ingrediënten in een grote schaal goed mengen.
  2. Vormen tot worstjes of in een varkensdarm proppen en op de gewenste grote afbinden.
     
    Serveren : gebakken worstjes kruimelen over pasta met tomatensaus, in sandwiches of op pizza's.
     

Notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.