Yoghurtcake met blauwe bessen(Featured Chef Pascale Naessens)
Prep
15m
Cook
30m
Category: | Bakery |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
8
Person(s)
Ingredienten
250 g Blauwe Bessen |
250 g Yoghurt |
4 Eieren |
250 g Bloem |
250 g Boter |
180 g Kristalsuiker |
1 zakje(s) Vanille suiker |
Yoghurtcake met blauwe bessen Directions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de boter smelten op een laag vuurtje.
Meng de suiker en de vanillesuiker onder de eieren.
Voeg de bloem en de gesmolten boter toe.
Pas op het laatste volgen de yoghurt en de bessen.
Smeer een cakevorm in met boter - vergeet de hoekjes niet - en strooi er wat bloem over.
Let erop dat overal wat bloem hangt, de overtollige bloem klop je weg.
Giet het deeg in de cakevorm.
Giet het deeg in de cakevorm.
Zet de cake 30 min in de oven.
Haal hem daarna uit de oven en laat even afkoelen voor je hem uit de cakevorm haalt.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Kcal: | 510 kcal |
Carbs: | 51g |
Fat: | 30g |
Proteins: | 8g |