Lamsfilet met peper en pistachenoten
Category: | Main courses Meat dishes |
Seasons | April May June |
Cuisine Type | French |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
25 g Pistachenootjes |
15 g Witte Peperkorrels |
5 g gedroogde roze peperkorrels |
50 g Broodkruimels of Panko |
4 stuk(s) Lamsfilet (+/- 150g st) |
1 el grove Mosterd |
Spinazie en worteltjes |
Lamsfilet met peper en pistachenoten Directions
- Verwarm de oven op 220°C
- Doe de pistachenoten en de peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof, of hak de noten en plet ze met de peperkorrels in een vijzel. Doe het mengsel in een ondiepe schaal en meng met het broodkruim. Roer er dan de mosterd en knoflook door. Haal de filets door dit mengsel.
- Braad het vlees op het rooster boven een ovenschaal gedurende 15-20 min. Haal het vlees uit de oven, dek af, laat 10 minuten rusten en snij het in plakken. Dien op met de spinazieblaadjes en de worteltjes.
Notes
Hier kan je pomme duchesse, kroketjes, ... bij serveren