Kippensoep met vermicelli en balletjes
Easy
Cheap
 Kippensoep met kippenballetjes en vermicelli.

Share This Recipe

Category: Poultry dishes Snoepgoed
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

250 g Kippengehakt
1 el Paneermeel
1/2 plantje(s) Platte Peterselie
1 1/2 L Water
Kippenbouillon (3 blokjes of 1 el pasta)
80 g Vermicelli

Kippensoep met vermicelli en balletjes Directions

     Meng het kippengehakt met het paneermeel en de helft platte peterselie.
    Rol er balletjes van.
     
    Breng 1.5L water aan de kook met de bouillon.
     
    Voeg de schijfjes wortel , de balletjes en vermicelli toe.
    Kook minstens nog 10 min.
     
    Voeg platte peterselie toe en dien warm op.
     

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

More Details

Source

Okay

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.