Danette aardbeien tartaar
Super easy
Cheap
 Heerlijk aardbeien dessertje met Danette en Witte Chocolade..

Share This Recipe

Category: Desserts Dessert
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Ingredienten

500 g Aardbeien
2 potje(s) Danette Vanille
10 sl Suikersiroop
2 Gelatineblaadjes
80 g Witte Chocolade

Danette aardbeien tartaar Directions

    Week de gelatineblaadjes in koud water. 
     
    Was de aardbeien en verwijder de groene kroontjes.
    Snijd ze in kleine blokjes.
    Verdeel de aardbeien over twee kommetjes.
     
    Neem één gelatineblaadje en doe het in de suikersiroop.
    Verwarm daarna in de microgolfoven gedurende 30 seconden
    Giet dit mengsel over 1 van de 2 kommetjes aardbeien en meng voorzichtig.
     
    Verdeel deze aardbeibereiding over vier glazen en laat rusten in de koelkast.
     
    Smelt vervolgens de witte chocolade met een eetlepel Danette en het andere gelatine vel. Wanneer het mengsel homogeen is, voeg de resterende Danette toe.
     
    Verdeel dit mengsel over de 4 glazen met de aardbeibereiding en laat afkoelen in de koelkast gedurende minstens 30 minuten.
     
    Bedek je gekoelde bereiding met de resterende aardbeien en voeg hier nog wat suikersiroop aan toe indien gewenst.
     
    Koel bewaren alvorens op te dienen.

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Source

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.