Cannelloni met spinazie(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Kook de lasagnevellen in ruim kokend water met wat zout met een paar tegelijk volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep ze uit de pan en laat ze op een keukendoek uitlekken.
Laat de spinazie ontdooien en meng er de verkruimelde roomkaas door.
Verkruimel het witbrood zonder de korstjes in de foodprocessor en schep door het spinaziemengsel. Breng op smaak met wat zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrijk een passende lage ovenschaal met de helft van de olijfolie. Verdeel de spinazievulling over de lasagnevellen en rol ze op.
Leg ze in de ingevette ovenschaal.
Schep er de warme tomatensaus over en bestrooi met de geraspte kaas. Bedruppel met de resterende olie en zet de schaal circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Dek af met een velletje aluminiumfolie als de kaas te snel mocht kleuren.
Category: | Pastas Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
Ingrediënten
12 stuk(s) Lasagne vellen of Canneloni buisjes |
1 pak Spinazie à la crème (Diepvries) |
200 g Verse Roomkaas met knoflook |
4 sneetje(s) Wit Brood |
Zout en peper |
4 el Olijfolie |
1 blik(ken) Tomatensaus |
Cannelloni met spinazie Directions
Notes
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian
Per Serving