Brownies spoken
Super easy
Cheap
 Leuk idee voor halloween, Spook brownies. Mooie spookjes met heerlijke Belgosche chocolade.
Prep

20m

Cook

20m

Share This Recipe

Category: Bakery Chocolate
Seasons
Tags:

Ingredients

For 1 Person(s)

Ingredienten

50 g Cacaopoeder
2 Eieren, grote, op kamer temperatuur
1 tl Vanille extract
175 g Bloem
1/2 tl Zout
1/2 tl Bicarbonaat of Soda
225 g Bastard suiker
175 g Boter
175 ml Melk
zachte vanille boter creme
400 g Witte Chocolade gesmolten
100 g Pure Chocolade, gesmolten

Brownies spoken Directions

    Verwarm de oven voor op 160°C.
     
    Zet de papierencupcakes klaar.
    of een bakschotel met bakpapier.
     
    Voeg alle droge ingrediënten toe in een grote mengkom en mix op lage snelheid gedurende ongeveer 20 seconden, daarna voeg je de zachte boter toe.
    Laat het mengen totdat het tot alle ingrediënten én zijn geworden.
     
    Doe de eieren en de melk in een kom en klop goed los.
     
    Voeg melk / eimengsel toe aan de droge ingrediënten in een langzame stroom terwijl de mixer op laag staat.
    Zorg ervoor dat je telkens wanneer je een ingrediënt toevoegt, de kanten van de kom schraapt om er zeker van te zijn dat alles goed mengt.
     
    Voeg de noten toe.
     
    Schep in de cupcake vormpjes, vul 3/4.
     
    Bak ze gedurende een 20 tal minuten.
     
    Om te zien of ze gaar zijn prik erin met een spies, als er geen vochtig deeg meer aanghangt zijn ze goed.
     
    Laat ze volledig afkoelen.
     
    Terwijl ze afkoelen kan je de oogjes en monden maken voor de spookjes. Je kan dit op bakpapier of inox.
     
    Doe de botercrème in een spuitzak en spuit in een draaibeweging op de cupcakes.
     
    Doe er witte chocolade over.
     
    Werk af met de oogjes en mond.

More Details

Source

Tas

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.