Babykreeft met Provençaalse kruiden
Easy
Fairly expensive
Een lekkere kreeft met Provençaalse kruiden en je denkt aan zonnige plekken.
 

Share This Recipe

Category: Main courses Seafood
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Kreeft

4 Babykreeften
Olijfolie
Provencaalse kruiden
Fenkelzaad
Passiebloem
Zeezout

Babykreeft met Provençaalse kruiden Directions

    • Snijd de kreeften doormidden en marineer ze met de kruiden en de olijfolie.
    • Plaats de kreeften tussen een barbecuetang en zet ze 2 min. in de hete kolen.
       
    • Plaats nu de barbecuetang op de grill en laat de kreeften nog 3 minuten doorkoken.
    • Draai ze om en serveer ze als het vlees gaar is.
     

Notes

Deze eenvoudige methode van kreeftbereiding zorgt ervoor dat de natuurlijke smaak van de kreeft behouden blijft.
 

More Details

Source

Giovanni Oosters

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.