Bruschetta with tomato pesto
Heel gemakkelijk
Goedkoop
A delicious Italian bruschetta as a tapa or as an appetizer for an Italian menu.
 

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Viviane Veheyen
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

50 g Sundried Tomatoes
20 g Pine nuts, roosted
1 clove(s) of Garlic, pressed
50 g old Parmesan cheese, shaved
1 dl Olive oil
1 snif(s) Sea Salt
Black Pepper
1 piece(s) Ciabatta

Bruschetta with tomato pesto Aanwijzingen

    • Put all the ingredients in a bowl (possibly those from a food processor) and mix. Season with pepper and salt.
    • Cut the ciabatta into slices and toast lightly under the oven grill.
    • Let cool a little and cover with the pesto.
    • You can also serve bread and pesto separately.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

vegetarisch Vegan

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept