Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto(Par le Chef Viviane Verheyen)
Facile
Très bon marché
Lekkere cannelloni met een vulling van verse spinazie, ricota en pesto.
Catégorie: | Plat principal Pâtes Lunch Four Viviane Veheyen |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 vel(len) Lasagne, gekookt |
500 g Spinazie |
300 g Ricotta |
1 klontje Boter |
Peper en zout |
Pesto |
Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto Instructions
- Was en ontsteel de spinazie en laat slinken in wat boter, giet af en koel onmiddelijk af onder koud stromend water.
- Doe de spinazie in een handdoek en wring zo droog mogelijk.
- Meng de uitgewrongen spinazie met de ricotta, kruid af met peper en zout en mix in een kom of keukenmachine.
- Leg een laagje van dit mengsel op elk vel lasagne. Blijf 1cm van de rand en rol de lasagne op.
- Bestrijk de rollen met olijfolie en warm voor opdienen op in een voorverwarmde oven van 160°C (circa 10 minuten) of in de microgolf (750 watt, +/- 4 min.)
Notes recette
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion