Zomerse Krabsalde
Facile
Un peu chère

Lekker zomers gerecht waar de sterk smaak van citrus wordt gecombineerd met de zoete paprika's. Krabvlees bevat waardevolle voedingsstoffen, vitamine B & C, kalium en bètacaroteen.

Partager cette recette

Catégorie: Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Crabe Faible glucides
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

450 g Kingcrab (vlees)
1 Rode Paprika, in blokjes, zonder pitjes
1 Rode Ui, gesnipperd
2 el Kappers
2 el Koriander, fijngehakt
1 Citroen, rasp van de schil
Tabasco
Rucola
Kropsla
10 cl olijfolie
3 el Limoensap
gedroogde Chili
Peper en zout
Citroen- of limoenschil fijn gesneden, versiering

Zomerse Krabsalde Instructions

  1. Doe het krabvlees, paprika, ui, kappers en koriander in een kom.
    Voeg de citroenschil en het citroensap toe en schep alles goed om.
    Voeg tabasco, peper en zout toe naar smaak.
  2. Was de sla en dep droog.
  3. Verdeel sla en rucola over 4 borden.
  4. Meng olijfolie met limoensap, zout, peper, chili in een kommetje.
  5. Schep krabsalade op de sla, besprenkel met de vinaigrette en versier met reepjes citroenschil.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Glucides: 156g

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette