Tomaten met schapenkaas
Facile
Bon marché

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Végétarien
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Tomaten
2 takje(s) Dragon
10 sprieten Bieslook
200 g Bio-schapenkaas
2 dl Olijfolie
Peper en Zout

Tomaten met schapenkaas Instructions

    Verwarm de oven voor op 180°C
     
    Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel.
    Kruid de halve tomaten binnenin met peper en zout.
    Vul ze met de schapenkaas en schik in een ovenschaal.

    Mix de olijfolie met de dragon en de bieslook, en giet de kruidenolie over de kaas
     
    Bak in de oven gedurende 20 min.
     
    Serveer warm of lauwwarm.
     

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Kcal: 378 kcal
Glucides: 4g
Graisses: 36g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette