Pizza Napolitana
Super facile
Très bon marché
Een klassieke Pizza Napolitana.
 
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Pizza Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons Tous
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Personnes

Ingrediënten

1 stuk(s) Pizzadeeg
3 el Tomatensaus
1 stuk(s) Tomaat
100 g Mozzarella
8 stuk(s) Ansjovis
8 stuk(s) Olijven
1 el Oregano, verse
1 handvol Rucola (optie)
20 g Parmezaan
Zwarte peper
2 stuk(s) Champignons

Pizza Napolitana Instructions

    • Snij tomaat, champignons en mozarella in plakjes
    • Ontrol het pizzadeeg en leg met het bakpapier op een bakplaat.
    • Bestrijk het deeg met de tomatensaus en leg er plkjes tomaat, mazarella en champignons op.
    • Vervolgens leg je er de ansjovis en olijven op en bestrooi je met oregano.
    • Bak de pizza 15-20 min. af in een voorverwarmde oven op 200°C.
    • Bestrooi voor het serveren met de rucola, parmezaanschilfers en zwarte peper uit de molen.
    • Overgiet met een beetje olijfolie.
     

Notes recette

Een pizzasteen voor in de oven zal de pizza nog krokanter maken.
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette