Pizza met pangasius en gegrilde pompoen
Facile
Bon marché
 Een ietwat verrassende pizza met pangasius en pompoen.
 
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Pizza Pangasius Lunch Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

280 g Panngasius filets
1/2 Kastanjepompoen
1 teentje(s) Knoflook
250 g Mozzarella
150 g Zure Room
2 rol(len) Pizzadeeg
2 el Olijfolie
1 tl Italiaanse kruiden
Peper en zout

Pizza met pangasius en gegrilde pompoen Instructions

    Verwarm de oven voor op 200°C
     
    Snij de halve pompoen in 2 en schil de helften. 
    Verwijder de pitjes en draden en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
    Doe in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en Italiaanse kruiden.
    Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
     
    Sniper intussen de bieslook fijn.
    Snij de vis in repen van 1 cm breed.
    Snij de mozzarella in blokjes.
     
    Haal de pompoenblokjes uit de oven en verlaag de temperatuur tot 180°C.
     
    Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier en leg op een bakplaat
     
    Bestrijk het deeg met zure room tot 1 cm van de rand.
    Verdeel er de knoflook en de kruiden.
    Kruid met peper en zout.
     
    Schik de pangasius, pompoen en de mozzarella over het deeg.
     
    Zet de pizza 20 min. in de oven.
     

Notes recette

 
 

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette