Griekse hamburgers en yoghurt-komkommer saus
Facile
Bon marché

Heerlijke shoarma broodjes met gemengde hamburger en hierbij een lekker yoghurt-komkommersausje.

 

Partager cette recette

Catégorie: Agneau Boeuf Lunch BBQ
Saisons
Cuisine Type Grec
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Hamburgers

350 g Lamsgehak
350 g Rundsgehakt
1 stuk Ui, fijngesnipperd
1 tl Oregano
Peper en zout
4 grote Shoarma broodjes
1 stuk Ijsbergsla, in reepjes
1 stuk Tomaat, in stukjes
2 stuk(s) Lente-ui, fijngesneden

Yoghurt-komkommersaus

1 1/5 dl Yoghurt
4 el Komkommer, fijngehakt
1/4 tl Dille
1/4 tl Munt

Griekse hamburgers en yoghurt-komkommer saus Instructions

    • Meng alle ingrediënten Zet de marinade minstens 1 uur in de ijskast om de smaak beter te laten uitkomen.
    • Meng het runds- en lamsvlees, de gesnipperde ui, oregano, zout en peper en maak er vier hamburgers van.
    • Leg deze op de grillrooster en.
    • Grill ze tot ze gaar zijn.
    • Net voordat het vlees klaar is leg je de broodjes er effe bij tot ze warm zijn.
    • Verdeel de groenten over de broodjes en leg er een hamburger in. Schep er wat van de yoghurtsaus over.
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette