Belgische wafel Vanille
Facile
Très bon marché

Voor een grote stapel vanillewafels.

Partager cette recette

Catégorie: Boulangerie Hans @ DeKookbijbel.be Gaufres
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Personnes

Ingredienten

500 g Boter
600 g Suiker
6 Eieren
300 g Bloem
300 g Zelfrijzende bloem
1 Pakje vanillepudding

Belgische wafel Vanille Instructions

  1. Smelt de boter in een grote kookpot. Haal van het vuur en smelt de suiker er al roerend in.
  2. Roer de eieren 1 voor 1 onder het beslag.
    Voeg dan de 2 soorten bloem en de vanillepudding toe.
    Roer tot een mooi beslag.
  3. Laat het wafelijzer warm worden.
    Leg een flinke lepel van het beslag op het onderste ijzer en laat enkel minuten bakken.
    Haal ze met een wafelprikker uit het ijzer en laat afkoelen.Doe zo verder tot het beslag op is.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette