Pinda Chocolade Brownies
Facile
Bon marché

De combinatie van chocolade en pindakaas, yummie! Je kan er ook eindeloos mee variëren!

Partager cette recette

Catégorie: Boulangerie Cake Chocolat cake
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Lots

Ingrediënten

4 Eieren
80 g Boter
250 g melk Chocolade
150 g Speltbloem
80 g Pindakaas

Pinda Chocolade Brownies Instructions

  1. Smelt de chocolade boven een pannetje heet water.
  2. Doe daar de boter bij en maak er een mooi geheel van.
  3. Klop de eieren op en voeg de pindakaas, chocolade en het meel toe.
  4. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en drizzel er nog pindakaas bovenop.
  5. Doe er wat nootjes op en chocolade chunks... leef je uit ?
  6. Schuif hem de oven in op 175 graden voor 20 minuten.

Notes recette

Bron : DePindakaasWinkel.nl door @foodbyla_

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette