Zomerse Krabsalde(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly expensive
Lekker zomers gerecht waar de sterk smaak van citrus wordt gecombineerd met de zoete paprika's. Krabvlees bevat waardevolle voedingsstoffen, vitamine B & C, kalium en bètacaroteen.
Category: | Déjeuner |
Seasons |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
450 g Kingcrab (vlees) |
1 Rode Paprika, in blokjes, zonder pitjes |
1 Rode Ui, gesnipperd |
2 el Kappers |
2 el Koriander, fijngehakt |
1 Citroen, rasp van de schil |
Tabasco |
Rucola |
Kropsla |
10 cl olijfolie |
3 el Limoensap |
gedroogde Chili |
Peper en zout |
Citroen- of limoenschil fijn gesneden, versiering |
Zomerse Krabsalde Directions
- Doe het krabvlees, paprika, ui, kappers en koriander in een kom.
Voeg de citroenschil en het citroensap toe en schep alles goed om.
Voeg tabasco, peper en zout toe naar smaak. - Was de sla en dep droog.
- Verdeel sla en rucola over 4 borden.
- Meng olijfolie met limoensap, zout, peper, chili in een kommetje.
- Schep krabsalade op de sla, besprenkel met de vinaigrette en versier met reepjes citroenschil.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Carbs: | 156g |