Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie
Facile
Un peu chère
 Een heerlijke lunch in bokaal met Noordzeegarnaaltjes.

Partager cette recette

Catégorie: Lunch Crevettes grises
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

250 g Noordzeegarnale, ongepeld
8 Witte asperges
Bieslook
80 g Boter
Foelie

Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie Instructions

  1.  Asperges schillen en gaarkoken in licht gezouten water
  2. Afkoelen in ijswater en in vier stukken snijden.
  3. Eieren 3 min. koken
  4. Pellen en pletten en kruiden met foelie, peper en zout.
  5. De boter samen met de foelie laten doorkoken tot ze lichtjes bruin wordt en ze dan zeven.
  6. In een bokaal onderaan de asperges leggen, ze overgieten met de boter en afwerken met de eieren en de bieslook.
  7. De bokaal afsluiten en koel bewaren tot serveren.
  8. Voor het serveren royaal garnaaltjes overstrooien.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette