Zalm met pesto en kerstomaten
Super easy
Cheap
 Een heerlijk stukje zalm bedekt met pesto samen in de oven met trosje kerstomaten.
 

Share This Recipe

Category: Plats principaux Plats de poisson Déjeuner
Seasons
Tags:

Ingredients

For 3 Person(s)

Ingredienten

600 g Zalmfilets
300 g Tros Kerstomaatjes
2 teentje(s) Knoflook
1 pot Pesto (150g)
400 g Spirelli Pasta
Olijfolie
Peper en Zout
10 cl Room

Zalm met pesto en kerstomaten Directions

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout.
    Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
    Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
     
    Preheat the oven to 200 ° C.
    Season the salmon on both sides with salt and pepper.
    Place it in a baking dish greased with olive oil.
    Brush the top generously with pesto.
     
    Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
    Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
     
    Place the tomatoes, whole unpeeled garlic and rosemary in the dish with the fish.
    Drizzle with olive oil, pepper and salt.
    Put in the oven for about 15 minutes, or until the fish is tender.
     
    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
    Giet af en laat uitlekken.
    Meng de pasta met wat pesto naar smaak.
    Meng er de room onder.
     
    Cook the pasta al dente in salted water.
    Drain.
    Mix the pasta with pesto to taste.
    Add the cream
     
    Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.
     
    Serve the salmon with the tomatoes and the pasta.
     

Notes

 
 

More Details

Bron

Libelle Lekker

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.