Zalm met pesto en kerstomaten(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Super easy
Cheap
Een heerlijk stukje zalm bedekt met pesto samen in de oven met trosje kerstomaten.
Category: | Plats principaux Plats de poisson Déjeuner |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
3
Person(s)
Ingredienten
600 g Zalmfilets |
300 g Tros Kerstomaatjes |
2 teentje(s) Knoflook |
1 pot Pesto (150g) |
400 g Spirelli Pasta |
Olijfolie |
Peper en Zout |
10 cl Room |
Zalm met pesto en kerstomaten Directions
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout.
Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal.
Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
Preheat the oven to 200 ° C.
Season the salmon on both sides with salt and pepper.
Place it in a baking dish greased with olive oil.
Brush the top generously with pesto.
Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
Place the tomatoes, whole unpeeled garlic and rosemary in the dish with the fish.
Drizzle with olive oil, pepper and salt.
Put in the oven for about 15 minutes, or until the fish is tender.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Meng de pasta met wat pesto naar smaak.
Meng er de room onder.
Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.
Serve the salmon with the tomatoes and the pasta.
Notes
More Details
Bron
Libelle Lekker