Walnotencake
Easy
Fairly cheap
 Een walnootcake met yoghurt en icing van koffie.

Share This Recipe

Category: Boulanger Pain et pâtisseries
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

225 g Zelfrijzende Bloem
120 hg Rietsuiker
140 g Poedersuiker
50 g Amandelpoeder
75 g Walnoten, fijngehakt
1 tl Bakpoeder
1 tl Oploskoffie
2 Eieren
250 g Youghurt
4 el Walnootolie

Walnotencake Directions

    Meng de bloem met de rietsuiker, bakpoeder, amandepoeder en 2/3 walnoten.
     
    Meng de eieren met de yoghurt en de olie.
     
    Roer dit mengsel door de bloem, totdat er geen klonters meer zijn.
     
    Giet het beslag in een beboterde en bebloemde bakvorm en zet 45 min. in een oven van 170°C
     
    Zeef de poedersuiker in een kom.
    Meng de oploskoffie met 1 el heet water en roer door de poedersuiker.
    Voeg 1 à 2 tl water toe, tot je een stevige egale massa hebt.
    Dit is de icing.
     
    Haal de cake it de vorm en laat afkoelen.
    Bestrijk met de icing en werk af met de rest van de walnoten.

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 580 kcal

More Details

Bron

Libelle Lekker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.