Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten
Facile
Bon marché
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Porc Ariane @ DeKookbijbel
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 Varkenshaasjes
8 sneetje(s) Gandaham or Superano
200 g verse Geitenkaas
Peper
6 stronk(en) Witloof
20 cl Room
Kroketten

Varkenshaasje met geitenkaas witloof en kroketten Instructions

    Snij het varkenshaasje overlangs door.
    Vul met geitenkaas
    Doe er peper over.
     
    Wikkel het haasje in de Gandaham.
     
    Bak het haasje in wat vetstof op een zacht vuur.
     
    Snij het witloof in stukken.
    Stoof het aan in de pan.
    Doe er room, peper en zout onder.
     
    Bak de kroketten.
     
    Snij de varkenshaasjes in plakken.
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette