Trio van zalm
Facile
Un peu chère

Een heerlijk feestelijk trio gerechtjes als voorgerecht met zalm.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Hans @ DeKookbijbel.be Saumon Ariane @ DeKookbijbel
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 8 Personnes

--- Toast Avocado & Gerookte zalm ---

8 Sneetje(s) Houthakkers brood (of ander)
8 Sneetje(s) Gerookte Zalm
1 Avocado
1 el Zure Room
1 scheutje Limoensap
Peper en zout
Roze peperbolletjes
Parmezaanschilfers
geroosterde Sesamzaadjes
geroosterde Pijnboompitjes

--- Praline van gerookte zalm ---

8 sneetje(s) Gerookte Zalm
200 g Philadelphia roomkaas
1 el Bieslook, gesnipperd
1 el Wasabi en Sesame mix, Santa Maria
1 tl Himalaya zout
Peper van de molen
Roze peperbolletjes
Bieslook voor versiering

--- Kroket van Zalm ---

2 Zalmfilet (waar 8 stukjes uit kunnen)
Panko
Bloem
Ei
Seafood & Fish Santa Maria kruiden

Trio van zalm Instructions

  1. Toast met avocado crème en zacht gerookte zalm - Rooster de sneetjes brood. Meng de avocado met zure room, peper en zout, limoensap tot een crème in een blender/mixer. Als de toasts zijn afgekoeld smeer je ze in met advocadomousse. Belgh met een sneetje zalm en afwerken met de sesamzaadjes, pijnboombitten, bieslook, roze peper en parmezaan schaafsels.
  2. Zalm kroketje - Snij de zalm in blokken en paneer ze (Bloem met kruiden, ei, panko). Bak ze in arachideolie krokant.
  3. Zalm praline - Meng de philadelpia met de kruiden, bieslook, peper en Himalya zout. Maak met een sneetje zalm een praline gevuld met de roomkaas. versier met roze peperbolletjes en bieslook.
  4.  

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette