Tortillataart
Facile
Bon marché

Een taart, maar een hartige met een Mexiaanse invloeden.

Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Veau Porc Hans @ DeKookbijbel.be Four
Saisons Hiver Automne
Cuisine Type Tex Mex
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

6 Grote Tortillas
500 g Gemengd gehakt
1 Paprika (Rood, geel naar keuze)
3 stronk(en) Witloof
400 g Rode Bonen
1 zakje Fajita Santa Maria kruiden
1 Boka(a)l(en) Taco saus (Mild)
1 Taart springvorm of ovenschotel
1 bussel(s) Koriander
200 g Cheddar, geraspt
1 pt Zure Room

Tortillataart Instructions

  1. Bak het gemengd gehakt rul in wat vetstof en meng er dan 10 cl water en het zakje fajita seasoning mix eronder 1/2 potje taco saus en laat het pruttelen tot de er geen water meer in de pan is. Meng goed en zet even opzij.
  2. Neem een andere pan en doe er wat vetstof in.
  3. Stoof de paprika 2 min.
  4. Voeg het witloof toe en stoof mee.
  5. Doe de bonen bij de witloof en paprika (ook het vocht van de bonen wat de saus doet binden).
  6. Voeg de rest van de taco saus bij de groenten en meng.
  7. Laat wat pruttelen.
  8. Voeg enkele druppels tabasco Chipottle toe (naar smaak).
  9. Verwarm de oven voor op 200°C
  10. Smeer de springvorm in met wat olijfolie.
  11. Leg een tortilla op de bodem.
  12. Zet +/- 15 min. op 200°c in de oven.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette