Tiramisu Lactosevrij
Prep
30m
Wait
2h
Category: | Desserts Boulanger Dessert Régime et allergie alimentaire |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
6
Person(s)
Ingredienten
125 ml Dilea volle room, lactose vrij |
125 g Zero Lactose verse kaas |
150 g Suiker |
4 Eieren |
1 pakje(s) Speculoos |
25 cl Koffie |
2 el Cacaopoeder |
2 el Amaretto |
Tiramisu Lactosevrij Directions
Scheid de dooiers en de eiwitten.
Klop de dooiers op met de suiker tot het mengsel bleker wordt.
Voeg de room en de verse kaas van Dilea toe.
Roer goed door en zet in de koelkast.
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
Roer het dan voorzichtig door het eimengsel.
Doop de speculaas in de koffie en amaretto.
Prak de koekjes met een vork.
Vul glaasjes met telkens een laagje speculoos en een laagje kaasmengsel.
Werk af met cacaopoeder.
Laat minstens 2u rusten in de koelkast.
Nutrition facts
Serving size diet lactose free
Per Serving